Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägar

 
vägs ände
kommer vi till
hur vi än går

vägskäl
är överskattade
vandringen underskattad

men ibland
cirklar vi runt vägbommar
med outsäglig längtan

med värkande hopp
att nyckelbäraren
skulle komma oss till mötes

inatt hoppas jag
inatt längtar jag
inatt ber jag

men, vad som nu än sker
hjälp mig gud
med vandringen




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 23:17



Bookmark and Share


  Fenomena
väldigt väldigt fint skrivet :)
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson