Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när idag talgoxen satte sig i ampeln på min balkong, satt där länge såg på mig, gick tankarna till min mormor


I MITT MINNE

I mitt minne, kan jag se dig,
min älskade mormor

I mitt minne, kan jag se dig,
sittande på trappan, med
handen utsträckt

I mitt minne, kan jag se dig,
älskade mormor, jag kan
se dig, med talgoxen, som
sitter i din hand

I mitt minne, har den händelsen
etsat sig fast, det var inte bara,
en gång som fågeln satt i din
hand, nästan varje gång, du kom
ut, satte dig på trappan, så kom
talgoxen, vickade på sitt lilla huvud,
satte sig sen i din hand

I mitt minne, finns du alltid kvar,
med ditt gråa vackra hår, dina
milda snälla ögon, är du för mig
ängeln, som tog hand om mig

anits 29 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-29 23:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig poesi om mormor.
2008-10-02

  Sofie Viktoria
Ett vackert minne och en fantastisk bild!
2008-10-01

    ej medlem längre
Vackert minne!
2008-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk bild av mormor.
2008-09-30

  Sladjana Zubcevic
Väldig fint!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP