Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brr nu är den här kylan.....


NATTENS KYLA

I den tidiga morgonens skymmningsljus
ser jag ut genom fönstret

Dimman ligger tät, marken frostig
bilarnas rutor, fulla av frost

En blick på termometern, i natt har
det varit minus 3,5 grader kallt

Usch tänker jag, kryper ner i sängen
igen, med vetskap om, att mina pelargoner
överlevt nattens kyla, stående på mitt
vardagsrums golv


anits 30 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-30 07:04



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vi går mot vinter.....det snöade hos mig i morse.....men bara tillfälligt. Snön var borta redan i eftermiddag.....
2008-10-04

  Sofie Viktoria
Tur för blommorna.
2008-10-01

    sajo
Jag som var så orolig för dina pelargoner. Det är kallt usch men det är bara att inse att det är den tiden då kylan kommer. En fin text du skrivit och jag blir glad dina pelargoner varit inne.

Applåder.
2008-09-30

    sunnanvind
precis så...jag har mina pelorgonior inomhus också...brr...väl beskrivet!
2008-09-30

  Sladjana Zubcevic
"Usch tänker jag, kryper ner i sängen
igen, med vetskap om, att mina pelargoner
överlevt nattens kyla, stående på mitt
vardagsrums golv,"
Bra skrivet, min vän.
Kram
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP