Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORDIN

om jag är järnfilsspån

så är du magneten

är du mitt budskap

är jag apologeten

jag svarar sålunda för

renlärigheten

om du blir dikten

måste jag bli poeten

på så sätt framalstrar vi

samhörigheten

och skapar fundament

för intimiteten

men allt är så abstrakt

ser inget konkret än

det lägger en sordin

på själva trumpeten

 

LARZ GUSTAFSSON  080930




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-30 19:20



Bookmark and Share


  mare VIP
bra skrivna ord,,,,
2008-10-01

  Elaine.S VIP
Gillar de här orden som pendlar och balanserar...bra!! mycket bra!!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP