Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad gör jag inte för att få njuta ännu en tid av pelargonerna


BALKONGBORDET

Vemodigt känns det,nu när jag börjart,
att ta bort blommorna på min balkong

I natt var det kallt, som tur var anade
jag det igår kväll, så i natt har mina
pelargoner bott på mitt vardagsrumsgolv.

Så kan jag inte ha det, jag fann på råd,
plockade och bar, till slut fick jag in det,
balkongbordet

Bordet är litet och åttkantigt, lätt att
placera, inte tungt heller.

Jag har nu tagit in sommarens sista
blommor,dom fortsätter att ha sin
boning på mit balkongbord, men nu
inomhus i mitt vardagsrum


anits 30 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-30 18:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så bra att Du fann på råd...
2008-10-02

  Fånga dagen
Vad härligt det låter :)
vet du vad jag har med tagit in mina pelargoner men dom får plats på blombrädorna i fönstren dom har vart generösa med sånt i den här lgh :) så nu är hela lgh översållad med blommor och gröna växter :)
Vi verkar ha gröna fingrar du och jag :)
mvh Anna-Karin
2008-10-01

  Michaela Dutius
Tråkigt att "somra av" som en av mina flickor sa när hon var liten- och du beskriver det så vackert
2008-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Det är verkligen vemodigt.
Och så tidigt det blir mörkt nu!
2008-09-30

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP