Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik: Larz Gustafsson




PUNKBÖN

det är nog nu

ta hem mig

jag orkar inte mer

jag är oerhört missnöjd

med det som livet ger

orkar inte

se lyckan

som andra njuter av

pallar inte för trycket

så ta mig till en grav

det är nog nu

ta hem mig

vill inte vara med

för jag störs utav världen

får inte va ifred

och jag längtar

till himlen

till vilan som finns där

det är nog nu

ta hem mig

vill inte vara här

jag tror inte

på självmord

det strider mot min tro

men vill bort ifrån jorden

får ingen lugn och ro

så ta hem mig

till himlen

jag blir aldrig lycklig här

lyft mig bort från

min vanmakt

paranoia och misär

det är nog nu¨

ta hem mig

jag orkar inte mer

jag vill bort härifrån till

de saligas kvarter

från min smutsiga bakgård

som alltid stinker piss

varför skulle jag kämpa

när mitt liv är en miss?

LARZ GUSTAFSSON  081001

Du som har tänkt att leverera något hurtfriskt, äppelkindat new age-dravel, gör dig inget besvär.

Optimism och positivt tänkande är till för fega människor som inte vågar se verkligheten i vitögat.




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-01 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodigt och ledsamt men fint skrivet
2008-10-04

  Prästen utan religion
Gillar din rebelliska text. Det sista rödmarkerade stycket är något av det skönaste jag läst. Vet inte om du själv ser det som en del av din dikt. Men det gör jag!
2008-10-02

  Jaaie
stark text, bra skrivet.
2008-10-01

  Elaine.S VIP
Det här är lite äppelkindat för jag kommer utifrån den friska luften...det kan jag inte hjälpa...men jag har läst
och ..det är en uppgiven text som med musik till säkert får ett ännu starkare budskap...

Jag vill att du ska finnas...men jag önskar dig mindre
kamp och strid...
2008-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Trött på att ens försöka.
Vill inte vara med längre.
Punk(-t) slut.
2008-10-01

  mare VIP
himmlen är ju målet för en del....som tror, här läser jag verkligen din längtan dit.....jordelivet är tufft, hårt , kallt, men tron kan försätta berg......
2008-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Punk
2008-10-01

    Lena Nilsson
hur låter musiken till?
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP