Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet är mer än bara måsten, livet ska vårdas, livet är värt att levas


ORKA

Orka med dagen som väntar, orka med som
förväntas av mig

Orka, orka alltid samma sak, alla måsten,jag
orkar inte, nu är det stopp,säga ifrån, kan
vara svårt

Nu är det gjort, jag har sagt ifrån, vill orka
med mig själv, och det som är viktigt för mig

Orka, ett ord bland alla ord, ett laddat ord,
att säga ifrån, jag orkar inte, kan få oanade
följder

Ja, nu är det sagt, jag orkar inte, det är mitt
liv, när jag nu inte orkar, så ni får acceptera
det eller låta bli

Jag lever här och nu, vill så göra det, mitt liv
är mitt, det är här och nu jag lever, vill göra
det bästa av det

Jag vill orka


anits 2 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-02 10:16



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Mmmm, gillar den här! Bra! Sätt gränser. Jag accepterar och kramar.
2008-10-03

  Elaine.S VIP
Det här var bra!! ett kraftfullt avstamp
där du gör något för dig själv och för att du ska
"orka". Dina ord kan säkert också ge kraft till andra, de gör det till mig...
2008-10-02

  Fånga dagen
Ja det var bra beskrivet om att orka
Man måste våga säga ifrån ibland är det inte så lätt

kram Anna-Karin
2008-10-02

  Sladjana Zubcevic
"Jag vill orka"
Underbart skrivet, min vän.
Kram
2008-10-02

  Rolfsdotter
Kloka ord även om det kan vara svårt, det rätta. Kram Backsippan
2008-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Helt rätt!
Bra att du sade ifrån!
Nej är ett viktigt ord.
2008-10-02

  Havsbris
BRA!!!

Äntligen är du fri,
eller känner du dig
så, eller hur?

;o) så klart är livet
värd att leva, som
vi värda att anse
det och tar för oss
allt vi kan som inte
tvingade eller utan
glädjen ;o)

Livet är kort, vet
vi och den enda
måste är att leva
ordentligt!!

De som inte acceptera
det, är ingen man ska
bryr sig om...

Bra val vännen !!
kramiz ;o)
2008-10-02

  Bibbi VIP
Oerhört kloka och visa ord.
Bokmärke.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP