Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag läser inte en bok i taget, jag har flera, efter humör och sinnesstämmning


NATTEN KOMMER TILL MIG

Natten kommer till mig, mina ögon är trötta,
hela jag är trött, behöver sova

Det är dags att gå ner i varv, sluta tänka
tankar, som gör mig ledsen, orolig

Sängen väntar, en underbar bok väntar,
kanske några sidor, blir lästa i kväll

Boken, ytterligare en av författaren, jag
lärt mig älska

PAULO COELHO

Nu är det den med titeln
Elva minuter, som gäller

God natt och sov gott,
mina kära poetvänner.

anits 1 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-01 23:44



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet, min vän.
2008-10-02

  Bibbi VIP
Känner väldigt väl igen situationen.
Applåd!
2008-10-02

  Lars Hedlin
Fina rader vacker skrivet TAck!
2008-10-02

  Ann-christin
Jag gillar Danielle Steels böcker
bra skrivet min vän
2008-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Själv läser jag Ulf Lundells "Vädermannen", och tjatar en del om den...

Glad att böcker finns!
2008-10-02

  Havsbris
ååhhhhh
en av mina favoriter,

Paulo rockar vännen
ahhahahha
han är underbar,
en känslig person
som hade det inte
lätt hela livet,,,
ändå är han av de bästa
i världen!! Finns alltid
hopp eller hur?

kram natti natti
varm och öm ;o)

Tack för din fin och
skön text!!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP