http://www.gavle.se/konstcentrum/arkiv/gudinnan.jpg" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.gavle.se/konstcentrum/arkiv/gudinnan.jpg


VID HYPERNERVÖST HAV

sten"gudinnans" famn är hård

men välkommen ombord

du som passar in i vår elit

du som kryddar tillvaron

är saltet på vår jord

du som lyckats ta dig ända hit

sten"gudinnans" famn är hård

och här får alla plats

som har råd att pröjsa för entrén

alla de som platsar i

de mäktigas palats

och som har ett hjärta utav sten

LARZ GUSTAFSSON  2/10 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-02 09:51



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Avbrott på datorn! Framstått som så sinnligt levande och varm, skulle det ha stått!
2008-10-03

  Måna N. Berger
En gång har du poserat tillsammans med henne på sockeln, och framstått så si
2008-10-03

  nina DeBono
Nu känner jag att jag är levande! // nina
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP