Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
harmoni ett tillstånd, som ger lugn och ro


HARMONI

Jag vill leva i harmoni,
med naturen

Harmonin jag känner,
ger mig kraft och lycka

Med harmonin i mitt hjärta,
känner jag lugnet komma
återvända

Du min vän har fått mig,att
känna, jag duger för den
jag är

Efter nattens vila, när morgon
dagen kommer till mig, går
mina första tankar till dig min
vän,som dom alltid gör, sedan
dagen vi möttes

anits 3 oktober 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-03 23:59



Bookmark and Share


  Havsbris
En sådan kärlek... ;o)

vilka känslor, ömhet
och ödmjukhet i dina
ord, vem skulle inte
ha en vän som du?

Du med din skönhet
och den inkl. brister,
dina svaga och starka
sidor... ;o)

Jaa, har man en sådan
harmoni, kan man aldrig
undvika att vilja dela med
sig, andlig, båda och, med
den person som är källan
för allt... :o)

bravo och tack!
läs- och tänkvärd!!
2008-10-04

  Lejonhjärtas poesi
Ett skönt alster om harmoni och ett fint tack till en uppskattad vän, vackert.
2008-10-04

  Sladjana Zubcevic
"Du min vän har fått mig,att
känna, jag duger för den
jag är"
Vilka vackra ord.
Så vackert skrivet!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP