Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kopp kaffe en kanelbulle, det är trots allt kanelbullensdag


JAG NJUTER

Tända ljus

Ett korsord

Ljuv musik

En kopp kaffe

En kanelbulle

Jag njuter fullt ut


anits 4 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-04 15:23



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det är det stora, att kunna njuta i det lilla.
2008-10-05

    Madeleine Ågren (Maduska)
Du är tusen gånger värd det. Jag njuter med det. - Ska det inte bli "höststämning" där uppe till höger i korsordet?
2008-10-04

    Maria Malm
Så ska 4:e oktober avnjutas.
2008-10-04

  Fånga dagen
Men vad härligt :) myser
Här promenerat och fika vid våran sjös fik :)

Anna-Karin
2008-10-04

  Havsbris
man ska skämma
bort sig alltid, många
gånger i alla fall ;o)

Finns det bättre än att
tacka oss för att vi finns
och för att vi är vi?
ahahhahhaha

njuter med dig, tack
vännen! ;o)
kram!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP