Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så länge jag kan minnas, älskar jag att lyssna till kyrkklockans klang, lördagar kl. 18:oo


KYRKKLOCKANS KLANG

Jag går ut på balkongen,
som jag gör varje lördag,
när klockan börjar närma
sig 18:00

Jag vill lyssna till kyrkklockans
ljud, när den ringer in till helgmål

Jag öppnar dörren, går ut
på balkongen, precis när
jag hör kyrkklockans klang,
spricker himlen upp

Molnen skingras, höstens
sprakande färger, lyser som
eldens glöd, genom trädens
kronor


anits 4 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-04 19:16



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ibland kommer dessa vackra stunder till en, det är bara att njuta av dem.
2008-10-05

  stenhur VIP
Ja så är det kanske med uppenbarelser, vi gör oss beredda, vi söker något, och så får vi något som är mer och större än det vi väntat oss...
2008-10-04

    Madeleine Ågren (Maduska)
Oh, vilken vacker!
Tack för den.
Jag älskar också klockornas klang.
Jag hör dem ibland här hemma, söndagar kl 11 ... underbart.
Och när jag bodde i Bratislava några månader - av och till - hörde jag dem hela tiden. Njutbart.
2008-10-04

    Ken Cassel
En helt underbar känsla tycks du få varje gång kyrklockans klang slår sin gong gong
Så för dig tycks ljudet ifrån slagen förnimma en kärlekssång
Vackert skrivet min vän

Kramar!!!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP