Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamodets fontäner

 

Vill så gärna sväva genom dina ömma smekningar

bada i dina längtande ögon

men vågar inte simma över den ocean som är min rädsla

 

du nuddar mitt hjärtas blödande sår

öppet

läkeprocessen har kanske börjat

i tålamodets fontäner sprutar kaskader av livskraft

vattendroppar svävar genom ljusets möjligheter

ändå blöder mina andetag

 

vågar ändå leva och tro att det finns en sandstrand

med mjuk sand som lenar flykten från inre kyla

 

varsamhetens öppenhet

din vilja att älska mig vacker

viljan att älska oss vackra

 

tänk

livet svävar i ny vila

bärs av en  annan tyngdlag

 

genom vatten som förångas till dimslöjor som förnimmer

framtidens vågor

 

jag vet inte om jag vågar

fortsätta fly

***




Fri vers av KristinaE
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-04 23:43



Bookmark and Share


  Maria T
En mycket star dikt om känslor,
rädsla, läkedom, längtan
2008-10-05

  Mats Henricson
Starka känslovåndor förenas här ! Din förmåga att illustrera detta är oomstridd och suverän ! Vibbarna blir Mycket Starka ! Bokmärker !
2008-10-05

  Mona*
Mycket fina ord om kärlek och läkande. Tålamodet kanske skulle bli vårt ledord.
2008-10-05

    ej medlem längre
En mycket vacker dikt om längtan, rädsla och uthärdande. Om avstånd och närhetssaknad.. om minnen och sår..
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE