Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu var det sista gången, jag lovar mig själv, för det gör så jä.. ont


ATT ORKA, JAG ORKAR INTE

Att orka, jag orkar inte
det gör så ont, att se
din blick, dina svarta
hatiska ögon

Jag trodde i min enfald,
att jag skulle orka, när
jag inte kom ensam


Nu är min själ, min ande
i uppror

VARFÖR VARFÖR

Reagerar jag som jag gör,
jag vet med mig själv, inom
mig, jag har inte gjort dig illa

Nu känns ensamheten, smärtan
inom mig, allt är kaos, mina
tårar rinner, jag låter dom
rinna, dom läker mitt sårade
inre, min själ


anits 5 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-05 20:44



Bookmark and Share


  Fånga dagen
starka känslor och smärta känns här i texten
det är bra att gråta det rensar en del jag grät idag

Kram Anna-Karin
2008-10-06

  Emilia Berg
Det är bra att ventilera även om det känns hårt som det gör här.
Gillar! " mina tårar rinner, jag låter dom
rinna, dom läker mitt sårade
inre, min själ". Men ensamheten är inte bra.
2008-10-05

  Sladjana Zubcevic
"Reagerar jag som jag gör,
jag vet med mig själv, inom
mig, jag har inte gjort dig illa

Nu känns ensamheten, smärtan
inom mig, allt är kaos, mina
tårar rinner, jag låter dom
rinna, dom läker mitt sårade
inre, min själ"
Smärtsamt vackert!
2008-10-05

  Ann-christin
Vacker skrivet du är kanon bra på ditt
skrivande tummen upp för dig min vän
även jag kan känna tårarna
2008-10-05

  Rosen VIP
En naken utlämnande text där dina tårar berör!
Att skriva ner sin smärta i ord brukar kunna hjälpa en bit på vägen.
2008-10-05

    Maria Malm
Låt tårarna rinna i floder om så behövs..
2008-10-05

    sajo
En smärtsam text att läsa. Men det är bra att du kan skriva om det och ta fram dina tårar som en säkerhetsventil.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP