Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuslågan lugnar när ångesten griper tag


TÄNDA LJUS

Tända ljus

Ser in i lågan

Känner hur lugnet,
börjar återvända

En telefonsignal

En älskad röst
som lugnar

Stillheten, harmonin
börjar sakta vakna
inom igen


anits 5 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-05 23:48



Bookmark and Share


    Ken Cassel
VACKERT

Kramar
2008-10-06

    sajo
Säger som Larz. Det första jag tänkte på var Triad. Tända ljus är rogivande och inger stillhet. Blås ut dom säger Elina 3 år som jag är faster åt.
2008-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Skönt.
"Tänd ett ljus och låt det brinna", som Triad sjöng.
2008-10-06

  Emilia Berg
Tänk vad en telefonsignal kan ge harmoni och inte stress. Man känner sig lugn.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP