Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ENSAMMASTE MÄNNISKAN I VÄRLDEN

den som inte

har gemenskap

ens vid den egna härden

den mänskan är den ensammaste

människan i världen

LARZ GUSTAFSSON

081005




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-05 23:58



Bookmark and Share


  mare VIP
håller med, så är det.....
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP