Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en bortglömd dikt, hoppas den uppskattas, tycker den e lite ryckig så konstruktiv kritik uppskattas..


Skuggkärlek

Jag vill sova hos dig i natt
Armlösa omfamnar vi varandra
Såsom bara vi kan
Älska i vår egen soluppgång
Och detta löser inga problem
Men vi ska slicka bort saltet
Ur varandras sår
Inte för att läka dem
Men för att kunna njuta av soluppgången
Vår soluppgång
Nakna
Men vi är ännu amputerade
Och kan inte röra varandra
Oförstådd
Sov min vän
Sov ensam i natt
Om du tror det blir lättare då




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 520 gånger
Publicerad 2005-08-02 21:10



Bookmark and Share


    Miranda
jag ryser när jag läser denna!!
vackert:)
2005-11-05

  T.E.K.
Jag upplever hackigheten som någon slags uppgivenhet, att det inte är första gången situationen upplevs och att det enda man kan förmå är enkla ord. Jag fastnar direkt i känslan som jag skapar själv inom dina ord...underbar!
2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain