Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att säga nej, äntligen kunde jag, tordes utan att känna ångest


JAG SA NEJ

Det ringde,jag kände igen nummret

Tänkte, ska jag svara

Jag svarade

Fick frågan

Kan du komma och hjälpa oss

Mitt svar, det kom det direkt

Nej, jag orkar inte

Med glädje, sa jag tack och hej

Det kändes befriande


anits 6 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-06 10:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bravo!
2008-10-06

  Lars Hedlin
Fint att kunna välja..kram
2008-10-06

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet, min vän.
2008-10-06

    Maria Malm
Det är väldans skönt när man lär sig sätta gränser.
2008-10-06

    Bellissima
Det är en konst att kunna säga nej. Bra!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP