Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag måste dö


Bilen kommer

Jag hör ljudet
Jag ser bilen
Bilen kommer
Och jag ser
Aldrig mer igen




Fri vers av Angelina
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-08-02 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelina