Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRINNA

det tar på krafterna

att sitta här och brinna

det vore enklare

att bara försvinna

till en plats utan

spelet man och kvinna

LARZ GUSTAFSSON  081008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-08 09:07



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"Spelet man och kvinna" är inte alltid så lätt
att befinna sig i...och reglerna för varje sånt spel
bestäms inte alltid från början ...och det är då
det kan bli väldigt problematiskt...

Själva spelet kan ju också vara en krydda i tillvaron...
2008-10-08

  anits VIP
Skulle det inte bli lite tråkigt
2008-10-08

  Måna N. Berger
Tror du inte man skulle förgås av leda där?
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP