Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto: kikkie


Öppnar upp mot..

 

Ser liljorna öppna sig mot molnen

genom skyarna svävar livet som lätta duntussar

skimrande öppnar silverstigar det mjuka

 

när du sakta stryker min vilande kind

låter ditt finger följa min nakna hals

 

du berör mig stilla

till ro

 

öppnar upp känslor av närhet

låter mig vila

inom den stora värmen

 

till ro

berör du mig stilla.




Fri vers av KristinaE
Läst 338 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-08 23:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Rofyllt, stilla, nära..
2008-10-20

  bipolär2
Kärlek när den e som bäst.
underbart skrivet.
Kramiz
Leffe
2008-10-11

  Michaela Dutius
öppnar upp känslor av närhet

låter mig vila

inom den stora värmen



De orden behövde jag nu- tack!
2008-10-09

  Mats Henricson
Med rogivande mjukhet och ömhet fyller du oss med ett behov av att
bara stanna upp och meditera........... Härligt...
2008-10-09

  Fredrik Stillesjö
"till ro berör du mig stilla!... Fångas av detta, bra tycker vännen Fredrik
2008-10-09

  Mona*
"berör du mig stilla"
vackert!
2008-10-09

  thyra
Varma, stilla och rogivande ord. Fint!
2008-10-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så fin, som en
vaggvisa. En
text, att slå
sig till ro...
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE