Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det vore bra att kolla ordentligt, innan man anklagar någon för att göra fel


JAG KAN

Nu vet jag att jag kan,ingen ska beskylla
mig, för att göra fel, innan motsats bevisats

Jag är så glad, gårdagen lämnar jag bakom
mig, dagen som idag är, den är min

Behövde ingen hjälp, för att se, för att kolla
att jag gjort rätt

När jag kom på, kom underfund med, hur
jag skulle göra, för att se om jag satt in
pengarna på rätt konto, det hade jag
också gjort

Jag blev så glad i mitt hjärta, kände lugnet
återvända, nu har jag svart på vitt, att
pengarna finns på rätt konto

Så anklaga mig inte, för att göra fel, innan
allt är ordentligt kontrollerat

Så dagen i dag, den är min, glädjen känner
jag nu, i mitt hjärta i min själ


anits 9 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-09 13:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Så anklaga mig inte", bevingat ord som jag tar med mig.
Blotta tanken gör mig glad...Tack!!!
2008-10-11

    Maria Malm
Gott. Ibland kan små tuvor stjälpa stora lass, helt i onödan.
2008-10-10

    sajo
Åh vad underbart att läsa. Då kan du få lära mig hur man gör. För att se om man satt pengar rätt. En fin bild återigen.
2008-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Unnar dig den triumfen!
2008-10-09

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är bra att kolla ibland
Jag själv har nu betalt alla banklån genom att ta ett lån från en släkting, utan ränta
2008-10-09

  Sladjana Zubcevic
"Så dagen i dag, den är min, glädjen känner
jag nu, i mitt hjärta i min själ"
Bra skrivet, min vän.
Kram
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP