Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var skönt att slippa se det där det låg på bänken,brevet


NU HAR JAG GJORT DET

Nu har jag gjort det, rivit brevet
brevet som låg på mitt köksbord,
när jag kom hem från min resa

Jag kände igen din handstil, brevet
väckte genast obehag hos mig

Allra först tänkte jag kasta det direkt,
men jag öppnade det, läste hur du saknade
mig, ville ta upp kontakten igen

Du måste tro jag är naiv, eller dum, efter
det som hände, hur du förde mig bakom
ljuset,berättade aldrig något om dig själv

Så skickade du band till mig, band där
du predikade, skrämde mig med dina
domedagspredikningar, du visste hur
det skulle gå för mig, om jag inte ville
lyssna till dig

Du ringde och ringde, inte en gång om
dagen, ibland var det minst tio, jag fick
till slut tyst på dig, med telefonsvarens
hjälp

Jag hade lagt allt bakom mig, jag vet var
du bor, men din adress den minns jag inte

Så kom brevet, det har legat där, sen den
dag jag läste det, men nu ikväll, tog jag det,
och rev det i små, små bitar,nu ligger det
i soporna

OCH DET KÄNNS SÅ SKÖNT

anits 9 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-09 20:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Telefonsvararen kan ibland vara enda räddningen från s.k. "energitjuvar"
Gott att Du kom på det.
Applåd!
2008-10-11

  Eaglemountains VIP
En del förstår inte - tar inte åt sig när man har meddelat sina önskemål.....de bara fortsätter.....
2008-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra!
Det är rätt att göra uppror.
2008-10-09

  Sladjana Zubcevic
Bra gjort, min vän.
Kram
2008-10-09

  Sofie Viktoria
Bra gjort. Måste ha känts skönt att riva sönder.
2008-10-09

  LassO
jaaaaaaaaaaaaaa precis så.... "ta ett foto när du bränner brevet och skicka" ;=) eller bara.... ignorera...
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP