Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DYNAMIK

just i kväll

kan allting hända

just i kväll

så speciellt!

denna kväll

kan bli den enda

när allt är

så välbeställt

och i morgon

brinner hösten

som oktober

alltid gör

med förkylningar

i brösten

huttrar folk

därutanför

men just nu

är ljus och värme

skratt och glädje

och musik

dessa speciella

kvällar

har en särskild

dynamik

LARZ GUSTAFSSON

071009-10




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-10 06:52



Bookmark and Share


  Regular
Den här texten gillade jag skarpt, den trängde undan höstrusket för en stund och tände upp ett värmeljus på skärmen
2008-10-10

  Elaine.S VIP
Speciella kvällar kan få en att glömma regn , rusk och
förkylningar...och speciella kvällar kan bli speciella minnen..
2008-10-10

  Svartsilver
Mysigt skrivet
jag älskar hösten och alla fin löv, och höstromantik.
2008-10-10

    ej medlem längre
Fint skrivet vännen!
2008-10-10

    sajo
Gillar dessa ord mycket. Började nysa igår mot kvällningen men jag skulle besöka min älskade vän och då jag kom innanför hans
dörr så väntade tända ljus som för mig lysa.

Applåder du får.
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP