Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MENINGSLÖS EXISTENS

du behöver inte mig

jag betyder inget för dig

jag är bara till besvär

och det känns som om jag stör dig

förlåt att jag förstört ditt liv

förlåt att jag gjort dig besviken

som den konstanta elefant

jag blivit i porslinsbutiken

nu faller höstlöv ned på mig

och snart är alla träden kala

nu rör sig tankarna jag har

i riktning mot det mer sakrala

jag ber en bön om att bli fri

från mitt behov av varma kramar

nu när min glädje gjort sorti

och stratosfären fylls av gamar

LARZ GUSTAFSSON

081011




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-11 10:19



Bookmark and Share


  mare VIP
bra skriven, liv av smärtans onda...
2008-10-13

    LitenSyster
Helt enkelt så bra!
2008-10-13

  Måna N. Berger
Smärtsamt! Det gör ont när jag läser.
2008-10-11

  Elaine.S VIP
Utlämnande ord som känns, tappat mod och glädje
sökande ett sätt att stå ut...
2008-10-11

  madigan
Sorgligt!Fint skriven!
2008-10-11

  Fånga dagen
mycket smärta men ändå så bra skrivet
det gör ont att leva
mvh ak
2008-10-11

  Fånga dagen
mycket smärta men ändå så bra skrivet
det gör ont att leva
mvh ak
2008-10-11

  Marie Å
En text som känns…….
2008-10-11

    sajo
En text fylld av vemod. Det finns någon för alla....Ser fram emot dina läsvärda texter ska du veta.
2008-10-11

  anits VIP
Vemodigt och sorgligt att läsa
2008-10-11

    ej medlem längre
Bra skrivet men lite vemodigt!
2008-10-11

  Anders P VIP
Som en bluesballad.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP