Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när tankarna flyger runt, är naturen den som väcker lugn


TANKARNA

Tankarna flyger runt, inom mig
är det kaos

Ute i den vackra naturen, som nu
är fylld av vackra färger, i träden
och dess bladverk, på marken ligger
löven som en vacker gul och orange
matta

Jag går och njuter, försöker samla
mina tankar

Undrar och tänker, måste jag må
så dåligt, känner mig ensam och
just nu ÖVERGIVEN

Ett vet jag, jag är inte övergiven,
här i HANS underbara natur, i hela
HANS skapelse är jag inte övergiven,
här finns HAN med mig

I världens brus finns HAN, jag behöver
inte känna mig övergiven, HAN ser mig,
HAN följer mig på färden, försöker hjälpa,
trösta mig på alla sätt

HAN är den ende som inte överger, jag
försöker samla mina tankar, lämnar mitt
vemod , min sorg på den plats, den plats
där jag har mitt andningshål

Den plats som betyder så mycket för mig,
minneslunden, som ligger så vackert vid
sjön, med dom blånande bergen i bakgrunden,
det är just där jag känner stillhet, känner
lugn och ro

anits 11 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-11 13:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han är nuets Gud, seendets Gud. Och leendets Gud!
2008-10-11

    sajo
Kramar till en underbar väninna.
2008-10-11

  friheten
Så vacker skriven!

"Undrar och tänker, måste jag må
så dåligt, känner mig ensam och
just nu ÖVERGIVEN"
2008-10-11

  LassO
När du samlar tankarna, använd inte så finmaskig håv... ;=)
2008-10-11

  Bibbi VIP
Massor av kramar!
2008-10-11

  Sladjana Zubcevic
"Jag går och njuter, försöker samla
mina tankar

Undrar och tänker, måste jag må
så dåligt, känner mig ensam och
just nu ÖVERGIVEN"
Djup ocn stark ...
Underbart skrivet, min vän.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP