Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KISSEKATT

persikokind

smekt av oktobervind

en kissekatt

söker lyckan få fatt

önskar jag var

denna vinden i natt

då skulle tårar

förbytas i skratt

 

fast jag är bufflig

och bråkig ibland

finns ändå någonting

mjukt i min hand

som ej fördärvats

utav tidens tand

det har jag med mig

från barndomens land

 

Gud är mitt vittne

jag är ej barbar

och inte någon

sjutusan till karl

mycket har tappats

men något finns kvar

en kärlekssmekning

från barndomens dar

 

du är en främling

och jag likaså

dina små kattögon

blickar så blå

det som för dig

är så svårt att förstå

det har jag burit på

sen vi var små

 

LARZ GUSTAFSSON

 

12/10 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-10-12 16:37



Bookmark and Share


  Tricia Johansson
Wow. Jag blir helt fascinerad gång på gång av ditt sätt att skriva. Helt fantastiskt. Du är en sann naturbegåvning...
2008-10-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Det finns en underbar värme i dessa ord.
Fantastiskt skaldat, precis som just Du kan
uttrycka dig. Jag njuter av dessa rader.
Applåd i massor!!!/B
2008-10-13

  mare VIP
mycket fin, applåder !!
2008-10-13

  Måna N. Berger
Rörande, berörande! Den som ändå vore en persikokind...
2008-10-12

  Svartsilver
Djup och oerhört vackert!
Jag vill veta mera...
Applåder!
2008-10-12

  madigan
Lovely!
2008-10-12

  anits VIP
Ödmjukt och kärleksfullt skrivit
2008-10-12

  Elaine.S VIP
Innerligt och närhetslängtande...
med stor självkännedom
"fast jag är bufflig

och bråkig ibland

finns ändå någonting

mjukt i min hand"
2008-10-12

  isabel louise
så kärleksfullt och fint skrivet!
2008-10-12

    ej medlem längre
Fint skrivet min vän!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP