Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den glädje som fyllde mig i söndags, den glädjen kan ingen ta ifrån mig


SÖNDAGENS GLÄDJE

Jag bär ännu med glädjen efter söndagens
Gudstjänst, som var fylld med sång och musik

Jag bevarar den inom mig, i mitt hjärta i min
själ,en tacksägelse Gudstjänst, med så mycket
värme och glädje

Predikan, prästen spelade gitarr och sjöng, en
av Björn Afzelius vackra sånger, just nu minns
jag inte vilken, men den handlade om Polstjärnan

Efter Gudstjänsten, sopplunch i församlingshemmet ,
så trevligt att samlas,vara tillsammans innan alla
försvinner hem till sig

Den här söndagen, bjöds det på kaffe och tårta
också, när alla börjat bli mätta och kaffet tagit
slut, då blev det sång och musik, prästen tog
fram sin gitarr, sjöng och spelade en stund för
oss, den som ville och kunde sångerna sjöng
med.

Så söndagen som var, den Gudstjänsten och
gemenskapen, bevarar jag inom mig i mitt hjärta,
så ljust och så glädjefyllt och trevligt det var


anits 15 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 16:50



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Den glädjen bär vi inom oss. Min dikt Tacksägelse handlar om friden i vår gudstjänst i söndags.

Eva
2008-10-15

  Sladjana Zubcevic
"den glädje som fyllde mig i söndags, den glädjen kan ingen ta
ifrån mig"
Så vackert skrivet, min vän.
2008-10-15

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker-stilla och "näralivettanke"!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP