Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ikväll känner jag lugnet och stillheten inom mig


KVÄLLEN ÖVERGÅR I NATT

Kvällen är sen, natten närmar sig
jag går genom min lägenhet , släcker
alla lampor som lyser

Till slut är det bara lampan vid sängen
som lyser, den får lysa, ska läsa en
stund innan natten och sömnen kommer
till mig

Det sista jag gör, så släcker jag mina
värmeljus, en underbar doft av citron
och lavendel sprider sig, i hela min
lägenhet

Det doftar underbart, jag drar in den
underbara doften, njuter av doften och
stillheten, som jag just i det ögonblicket
känner

anits 15 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-15 23:38



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
jag minns, när det var så.....vilken ro, vilket lugn man känner, när man släcker det sista ljuset för kvällen....jag kände också doften av lavendel med inslag av citron.....när jag läste.....
2008-10-16

    Madeleine Ågren (Maduska)
Dofterna och lugnet spreds till mig. Kram
2008-10-16

  Sladjana Zubcevic
Vackert.
2008-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Det är något särskilt med nattens stillhet och ro.
2008-10-16

  Elaine.S VIP
Även jag har haft ljus tända ikväll men inga med doft...
Fina lugna kvälls/nattord från dig
2008-10-16

  Fånga dagen
Det beskriver låter jätteskönt verkligen
jag har inga doftljus men jag har blockljus i flera färger och storlekar
sov gott
kram ak
2008-10-15

  Lyckohäxan Enediel
Sitter här och känner mig så som du beskriver här...och precis som du så har jag denna kväll valt ljus med dofter av citron och lavendel...gillar den kombinationen :)
Tack för denna stillsamma inblick!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP