Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"En dag måste nånting hända när allt slår in..."

Jo. Allt är förutsagt...




FRI LEJD IGEN

öppna alla spjäll

och lätta på reglagen

ge mig fri lejd genom hela passagen

när jag frestas av extasen

i thaimassagen

ge mig fri lejd genom hela passagen

här kommer ett av

de tyngsta ekipagen

ge mig fri lejd genom hela passagen

jag måste upp genom taket

genom alla etagen

ge mig fri lejd genom hela passagen

det känns som jag kvävs av de

hårda bandagen

ge mig fri lejd genom hela passagen

här kommer det neonfärg

och förgyller vernissagen

jag har fri lejd

genom hela passagen

ännu en sötsur

liten druva från klasen

många år har gått

sen matulda och megasen

jag ställde in mitt sikte

och ställde mig på gasen

nu var det raka vägen

till kvinnan och kalasen

men döm om min förvåning

när allting gick i kras sen

och jag som alltid trodde

att allt skulle bli bra sen

men nu står jag här som

kusin knase eller knasen

det regnar på åkern

men det brinner i kasen

en brasa för trummor

gitarren och basen

det spelas chock´n´roll

på den nya oasen

LARZ GUSTAFSSON  16/10 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-16 10:29



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Passager finns det gott om genom livet
och det är inte alla som är behagliga ..
långt ifrån, långt ifrån!!
2008-10-16

  anits VIP
Jag gillar den här, en härlig rytm,
du är helt fantastisk på att rimma
2008-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag ÄR malplacerad. Ingen klipper och klistrar i mina dikter.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP