Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många timmar har det tagit mig, att skriva den här texten,med försvunna ord borttappade bokstäver, ja, så kan det vara ibland


VAD ÄR DET SOM HÄNDER INOM MIG ?

Jag vet inte vad det är, jag har så svårt att
skriva, stavar fel, får ändra hela tiden, nu
ser jag mina fel, bättre än jag gjort förut

Jag skriver en dikt, det är en massa stavfel,
jag tar bort den, orkar inte rätta

Läser i min bok, Tusen strålande solar, efter
en stund, jag vet inte vad jag läst, det känns
så overkligt, det är inte jag

Sitter med min stickning, sticka vet jag att jag
kan, två aviga och två räta, är inte alls svårt,
men ikväll var det visst det, repade opp allt,
lika bra det, det kanske går bättre i morgon

Är det min vän, jag längtar så mycket efter, så
mina tankar är inte med i det jag gör, eller är
det oron över mitt hjärta, mitt hjärta som enligt
läkaren var så trött

Jag vet inte vad det är,jag är så rastlös, börjar
med en sak, den blir inte färdig, känns ibland
som jag är kraftlös, orkar ingenting, är det min
längtan till min vän, eller är det oron över vad
som är felet med mitt hjärta

Det kanske är bägge delarna, jag önskar så att
han var här, höll om mig, torkade mina tårar, som
rinner då och nu, känner mig ledsen, sorgsen och
vemodig

Jag är så förtvivlat rädd för att bli övergiven, min
överger mig inte, det vet jag, han säger det varje
gång vi pratar med varandra, jag känner det och
vet att det inte sker

Snart får vi träffas igen, då kommer allt att kännas
mycket, mycket bättre. jag längtar och väntar, på
att få krypa in hans famn få känna tryggheten, glädjen
och kärleken, som är det bästa som hänt mig nu


anits 19 oktober 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-19 00:32



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Snart får vi träffas igen, då kommer allt att kännas
mycket, mycket bättre. jag längtar och väntar, på
att få krypa in hans famn få känna tryggheten, glädjen
och kärleken, som är det bästa som hänt mig nu"
Underbart skrivet, min vän.
Du har så vacker bild till din dikt.
2008-10-19

  Ann-christin
Det är ok med stavfel tycker jag.
Ingen är perfekt bra skrivet fast
det kan bli fel ibland :-)
2008-10-19

    sajo
Du behöver kramar och närhet och du tänker på honom. Ibland kan det kännas så som du beskriver det är kärleken jag lovar. Var inte orolig. En otroligt vacker bild till din text. Applåder i massor.
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Kanske är det något slags psykisk/känslomässig blockering som spökar. Du behöver, för att tala datorspråk, få viruset ut ur ditt system.
2008-10-19

  Fånga dagen
Fint att du kan skriva av dig
Jag förstår att du har det jobbigt
Vilken fin bild du hade till texten

stryrkekramar Anna-Karin
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP