Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVINSTAD

det känns som om jag vill hämnas

på alla som ska lägga sig i

sånt de inte har med att göra

de som inte vill att jag ska bli fri

men de är bara redskap åt satan

marionetter åt en potentat

jag möter dem på bussen och på gatan

där de dagligen spyr ut sitt hat

en samling miserabla

och ointelligenta kräk

som inte ens är kapabla

att skilja mellan allvar och lek

de hatar att jag tar för mig

bevakar city som sitt revir

deras närvaro äcklar och stör mig

jag kräks på varje djävulskurir

en dag ska rättvisa skipas

det är den enda tröst som jag har

där hjälper det inte att lipa

och svamla något till sitt försvar

dessa sjövutnämnda diktatorer

ska en dag få stå där med skam

med sina urblåsta bimbohoror

den dag då hela sanningen ska fram

LARZ GUSTAFSSON   081018




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-19 08:21



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag kan känna ett visst medhåll här. Allt är så ytligt känns det som/B
2008-10-19

  Elaine.S VIP
Mitt i all din ilska lyckas du få
fram en dikt som ångar av just
det....ILSKA
2008-10-19

  Svartsilver
Jag tänker såhär
Det finns alltid människor som tro sig vara förmer
det finns alltid folk som har olika
åsikter om
just mig

Men jag vill inte lägga så stor möda på alla andra
Men självklart kan även mitt förakt blixtra till
Och då är det skönt att skriva ner det såsom du har gjort
Och det har du lyckats med i en bra dikt!
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Hatar dem.
Hatar sport.
Primitivt skit.
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP