Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte om det är ett utkast, eller inte, kanske ändrar några grejer.


Fördärvat mästerverk

Ibland tänker jag på att Gud ser allt vi gör
skäms över vad Han ser;
ett fördärvat mästerverk, en raserad dröm

Tänker om:
det är inte mitt fel;
jag åt inte av den förbjudna frukten
har inte inte startat ett krig, inte orsakat svält

På nytt:
vilket krig har jag stoppat?




Fri vers av Malin Hy
Läst 586 gånger
Publicerad 2008-10-21 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy