Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..t.ex..


Kärlek är...





...att gå in någons skor, i syftet att
den inte ska få skoskav..







Övriga genrer av Maria Malm
Läst 367 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-10-22 10:28



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
*L*
Och jag som trodde
det var det som kallades
'curling'?
2008-10-25

  Mygg
Ha, ha fyndigt och rörande!
2008-10-22

  Blåbäret
Stort...och det inser man nog inte förrän man haft ett riktigt skavsår...
2008-10-22

  Lena K Nilsson VIP
Tänkvärt och fint!
2008-10-22

  Della K
Ja, det är det!!

Är det någon som vill gå in mina nya Dr Martens?

Dom e lite hårda faktiskt. ;)

Kram!
2008-10-22

  Mr Lindemann VIP
Ja, det kan ses så att en mor gör detta med sin erfarenhet så, att gå med skorna så inledningsvist.
2008-10-22

  friheten
Vacker
2008-10-22

    Lindizz
tänkvärd och mycket bra!
2008-10-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med få ord får Du
till det så bra, det
tycks så lätt, men det
är ju svårast att få
till det då! Men Du får
alltid orden att ta och i en:
*********SLÅ*********
**********************
2008-10-22

  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt
det lilla man kan göra för
sin nästa
2008-10-22

  Jack_iX
Sant, en liten sak man gör för den man älskar som man sorgligt nog i bland glömmer uppskatta !

Finurligt o tankeväckande skrivet ...
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm