Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vänskap och stjärnor


För inte ser man
stjärnors strålande ljus
när dagen lekfullt och lätt
badar i solljus







Övriga genrer av Maria Malm
Läst 392 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-26 16:03



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Nej, det är sant, men dom finns där ändå. Vackert/B
2008-11-04

    Scribble
Strålande ord!
Men på natten ser du stjärnorna
och lekfulla minnen från dagen lyser än.
Mvh/S
2008-10-30

  Michaela Dutius
Nej till det behövs en mörk bakgrund...
Suveränt Maria!
2008-10-27

  * Ammi *
applåd!
2008-10-27

  anits VIP
Bara så vackert skrivit
2008-10-26

  Leif Furstedt VIP
Vackert...
2008-10-26

    Maria Malm
Ändrat lite i slutet, tack Rosmarin för gott råd! (Från början var texten längre, passade kanske bättre då)
2008-10-26

  aol
oj en s djup dikt som jag sitter här och tolkar på mitt vis brav
2008-10-26

  Rosmarin
Titeln är jättebra till den här texten, för du skriver inget i själva dikten om vänskap, så där lämnar du tolkningsutrymme till läsaren.

Stor applåd för det!

får jag komma med en liten fundering? Varför har du omvänd ordföljd "i solljus badar" i stället för "badar i solljus"? Det är gammaldags diktspråk, och för mig bryter det av läsupplevelsen lite.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm