Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi har länge undrat när det skulle städas i vårat trapphus, vi klagade, nu har det städats.................


ÄNTLIGEN HAR DET STÄDATS

Jag öppnar dörren till trapphuset.
dags att hämta det sista jag tvättat

Jag stannar,ser förvånat nedför trappan,
alla löv som låg där, sista gången jag
gick i trappan, var borta

En underbar doft av citron, kommer till
mig,så förstår jag, någon har nyss sopat
och torkat golven, i vårat trapphus

Så glad jag blir, äntligen har vi fått städat,
det var mycket länge sedan, inte sedan
tidigt i våras, har det städats hos oss,
i vårat trapphus

Så då hjälpe det, att min granne och jag
sa till om städningen, vi har turats om att
dammsuga uppe hos oss, så långt sladden
till dammsugaren räckt

Vi betalar för att trapphuset städas, då
är det inte vi som ska göra det, men när
vi dammsugit har vi öppnat dörren, och
sugit upp det värsta, så slapp vi få in det
i hallen

anits 24 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-24 14:11



Bookmark and Share


  Rosen VIP
citrondoft luktar härligt..använder själv vid städning..
jo, visst blir allt trevligare då, när det doftar rent..
2008-10-24

    sajo
Ja det var en underbar doft som spreds i trappen då jag öppnade dörren in. Helt underbart och mina allergiska ögon mår bättre.

Hoppas det håller i sig med städningen.
2008-10-24

    Maria Malm
Något vardagsnära, som äntligt blir ordnat. Något som sprider trevnad.
2008-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Vi är ju bortskämda med en städpatrull som kommer en gång i veckan och som jobbar på entreprenad. Bostadsföretaget betalar.

Lägenhetsstädningen klarade jag av i går, så nu slipper jag i dag. Det känns skönt.
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP