Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att få känna glädje , kärlek och att duga som jag är, det är fantastiskt, underbart och härligt


DU

Du skänker mig glädjen,
med att bara finnas till

Du får mig att tro på livet,
och att kärleken även finns
för mig

Alla vackra ord du säger, med
ömhet och kärlek i rösten

Du får mig känna, att jag är
värdefull, jag får vara den jag
är

Du är värdefull för mig, har
aldrig mött någon så öm, så
omtänksam och kärleksfull,
som du


Jag älskar dig!!!!!

anits 26 oktober




Fri vers av anits VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-26 09:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lyckliga Du så väl Dig förunnat.
2008-10-29

  Sladjana Zubcevic
"Du skänker mig glädjen,
med att bara finnas till

Du får mig att tro på livet,
och att kärleken även finns
för mig"
Underbart skrivet, min vän.
2008-10-26

    Maria Malm
En dikt som andas tro, hopp och kärlek.
2008-10-26

  friheten
Så vackert A!
2008-10-26

    sajo
En text med riktig kärlek i. Applåder du får.
2008-10-26

  Havsbris
Vi älskar dig med ;o)
Även du ger oss allt
det du får, och hoppas
du för 100 gånger
mer det du ger och
delar o)

Magnifika ord som
vanligt vännen,
du är bara bra som du
är, precis så ;o)
Kram!!
2008-10-26

  Maria T
Jag gläds med dig.
Vacker bild
2008-10-26

  LassO
underbart bara underbart
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP