Try this for sighs..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Try this for sighs...


HOWs THIS FOR A START?

jag hatar boken "räddaren i nöden"

jag röker inte, dricker inte sprit

och jag är inte längre rädd för döden

jag anser att nobelpriset är skit

jag tänker inte ändra min musiksmak

fast jag är fyllda 40 plus 7

jag vill ha samma jobb fram till pensionen

och hatar nästan all rock som görs nu

det bästa är att du kan inget göra

jag triumferar stolt i alla fall

så sluta skrika slogans i mitt öra

du kommer ändå aldrig att bli ball

 

LARZ GUSTAFSSON   26/10




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-26 10:12



Bookmark and Share


  Della K
Power to Larz!!

Klart som fan att du ska var du!!

Och rocken var bättre förr, sant...

Även om jag ju då tycker att det görs en del bra idag också.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP