Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att jag fann någon som älskar mig för den jag är


NÄR ORDEN INTE KOMMER FRAM

När orden inte räcker till, när
det jag vill säga till dig, stockar
sig i halsen

När jag inte får fram, allt det
vackra jag vill säga till dig

Det är då papper och penna,
blir mitt verktyg

Det är då jag kan,tala om för dig,
hur mycket jag älskar dig

Det är med pennans hjälp,
jag kan säga, hur mycket
jag älskar dig, hur mycket
du betyder, vilken glädje
du skänker mig

När orden jag vill säga dig,
inte kommer över mina läppar,
endast blir till tankar

Det är då

Jag skriver till dig

Skriver hur glad jag är

Hur lycklig jag är

Att du fann mig

Att jag fann dig

Att vi fann varandra

Att jag fann den hand

Den trygga hand, jag
så länge längtat efter

Jag älskar dig

Min ömsinte

Kärleksfulle vän

anits 28 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-28 09:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar kärleksförklaring som bör göra mottagaren varm om hjärtat!
2008-10-30

  Bibbi VIP
Ljuvlig poesi detta och jag känner så väl igen det.
Applåd!
2008-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Underbart att vi har dessa till buds stående medel.
2008-10-29

  Elaine.S VIP
Så fint och starkt , precis som bilden på berget....något
som består...
2008-10-28

  Sladjana Zubcevic
"tänk att jag fann någon som älskar mig för den jag är"
Vackert skrivet, min vän.
2008-10-28

  Eaglemountains VIP
Pennan och ordet är ett mäktigt redskap, som får fram de känslor vi inte själva kan uttrycka.....
2008-10-28

  Rosen VIP
vacker bedyrande kärlek..i ord, som säkert ens vän även ser i ögonen...
2008-10-28

  Ann-christin
Vet hur det kan vara.Bra skrivet
2008-10-28

  Maria T
Tänk vad lycklig din vän blir
när han får ett sådant brev
Tre ord kan du säkert säga.
Det räcker
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP