Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MADELENE

om han stod på en scen
om han sjönk som en sten
så var det för madelene
om hans skjorta var ren
om han föll från sin gren
så var det för madelene
madelene var hans allt
var hans socker, hans salt
var hans varmt, var hans kallt
hon var syrligt och sött
svart och flammande rött
hon var fisk, hon var kött
där han ligger begravd
ska det stå på hans sten:
"allt var för madelene!"

LARZ GUSTAFSSON

3/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-28 15:37



Bookmark and Share


    Skrivarn
Stor kärlek:)
2008-10-28

  Måna N. Berger
Snygga rim, fint flyt i texten.
2008-10-28

    ej medlem längre
Fint skrivet vännen!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP