Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom OSS

 

VI

skön är vår närhet till varandra

stilla fångar vi in våra ögonblick

NU

vår framtid existerar inom nu

vår historia berättas nu

 

möten

ordnade

ännu ett stilla nu

 

vi kan

vara

 i

hjärtan talar om sann vänskap

inom

OSS

 




Fri vers av KristinaE
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-28 22:38



Bookmark and Share


  Lena Renman
Vacker bild
Vackra ord om vackra möten

Lena
2008-11-01

  Björn Nilsson VIP
Ändå ser fyren lite ensam ut i sin upphöjdhet på den kala grå klippan.
2008-10-29

    ej medlem längre
Det var intressant att följa ditt tänkande här.. och dina två fyrar som leder in i en rofylld hamnen är passande..
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE