Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönhörd??

Häromkvällen var jag ute på en cykeltur.
Det var klart väder och stjärnorna lyste så
vackert.

Plötsligt önskade jag att jag varit
ute på landet, där det inte finns så mycket
belysning och man därför kan känna det
som om stjärnorna är närmare.

Nästa sekund blev det strömavbrott
i stora delar av stan!!
Där stod jag i kolsvart mörker!!






önskningen uppfylld
i mörkret njuts skådan av
kosmiska diamanter




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 344 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-10-29 08:06



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Häftigt!
2008-11-04

  Gunilla VIP
Tankens kraft!
Du får tänka på vad
du önskar i
fortsättningen! *L*
Vilken underbar syn
det måste ha varit!
2008-11-04

  Annette Andersson
Det finns mer mellan himmel och jord än vi vet... du blev bönhörd för att din önskan, liksom din text, var så vacker!
2008-11-03

    ej medlem längre
Ja, antagligen bönhörd,
en sån fin text hördu, verkligen!!
2008-11-01

  * Ammi *
ja där ser man, men så är det ju ibland man får det man önskar fortare än kvickt ..
2008-10-31

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärt, kan jag tänka mig, när man står där i mörkret och förundras.

Applåd!
2008-10-30

    Scribble
och plötsligt kosmiska diamanter,
så vackert!!! bönhörd också!
Nästa önskning blir:.....?
Hälsning/S
2008-10-30

    Bodil Sandberg
Ja ibland är gudarna synnerligen goda..så underbart..fast kanske lite skrämmande också..- men stjärnorna lättade väl säkerligen på den känslan isåfall..så snyggt du målar upp den cyklandes tur och himlens stjärnehav välvandes i stunden !!!
2008-10-30

  Blåbäret
vilken upplevelse så full av rikedom...tack att du delar den...
2008-10-29

  Carola Zettergren
Visst är det väl underbart vackert!:)
2008-10-29

  Lena K Nilsson VIP
Ja, det var verkligen till att bli bönhörd!
2008-10-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOOOOW
en önskan som
slog till direkt
så perfekt!
*********
2008-10-29

    sunnanvind
Wow!!! Nästan kusligt!
2008-10-29

    eva m h
Vilken upplevelse!!
2008-10-29

  Rosmarin
det var en bra historia!

själv njuterså mycket tydligare än i uppväxtens Stockholm
2008-10-29

  Eaglemountains VIP
Bönens makt är stor - om man tror.....
2008-10-29

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm