Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYLAN

står här åter

utkastad i kylan

kanske är det här jag borde bo

stämma in med vargarna som ylar

som en sevärdhet i detta zoo

kanske alla platserna i solen

reserverats för en annan sort

vi som inte passar in i bilden

måste alltså skyndsamt motas bort

LARZ GUSTAFSSON  081028-29




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-29 09:15



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Utslängd till vargarna....mmm..ett givet bokmärke det här!
2008-10-30

  mare VIP
En sanning.........
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP