Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skiter faktiskt totalt i vad folk kallar detta.


HÅLL KÄFTEN!

håll käften

sitt still

och bli som vi vill

håll käften

sitt still

syns helst inte till

stå still och

sitt kvar

var anpassningsbar

och gläd dig åt alla

pengar du har

 

LARZ GUSTAFSSON   081029




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-29 09:16



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Tackar...ord och inga visor!!!
2008-10-30

  nina DeBono
Det är som med barn; först hjälper vi dem att lära sig gå och tala. Sedan ber vi dem att sitta still oc vara tysta... // nina
2008-10-29

  Elaine.S VIP
Kraftfulla ord , enkelt och koncist budskap om det svåra att
inte platsa innaför ramarna...
2008-10-29

  Ezmeralda VIP
Jag blev stum, bra text.
Varför får inte människor vara som dom är?
Varför handlar allt om pengar?
2008-10-29

  Måna N. Berger
En verklighet vi kan vägra! Några pengar har vi inte heller, hur vi än anpassar oss och håller käften, för pengarna tar andra hand om: de som kräver att vi ska vara anpassningsbara.
2008-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr är det ju så. Jag skildrar min verklighet. Andra får skildra sin. Fair play, tycker jag. En schysst deal.

Tack för din kommentar!
2008-10-29

  karenina VIP
känns onekligen som riktiga slagord a la ebba grön. bra!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP