Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det ska bli skönt att komma bort, få vara hos min vän, glömma allt kaos för några agar


RESFEBER

Sitter här i sena timmen

Resfeber

Om

Längtar, till morgondagen,
då jag sitter på tåget, tåget
som ska ta mig , till min vän

Dom sista dagarna, med jäkt
och stress och kaos, vill jag
glömma, tillsammans med min
vän, få ha några i lugn och ro

Njuta av livet, känna att jag
är någon, inte den som man
hackar på, som man skyller
på när det blir fel

Så i morgon tar jag tåget, åker
till min vän, låter dom gnällande
klagande felfria, som en del tror
att dom är, hyenorna, undra vart
jag åker

Men se det talar jag inte om för
dom, lite hemligheter har också
jag rätt att ha

Så nu önskar jag er alla poeter,
och skrivarvänner, en trevlig helg

På söndag är jag tillbaka med nya
krafter, och förhoppningsvis nya
intryck och upplevlevlser, som kan
bli till nya dikter och texter

anits 29 oktober 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-29 23:45



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Du gör helt rätt! Åk dit där du trivs och njut några dagar. Och man får (ska) ha lite hemligheter!
2008-11-03

  Rosen VIP
Hoppas din helg blev som du önskade..
och visst låt dom undra...och själva få ta hand om kaoset du beskriver.
2008-11-03

    Maria Malm
Ha en riktigt skön helg! Du är väl värd detta!
2008-10-31

  Michaela Dutius
En riktigt härlig helg önskas du!
2008-10-30

  Sladjana Zubcevic
Trevlig resa, min vän.
Kram
2008-10-30

  Eaglemountains VIP
Lycka till, koppla av .....glöm det som varit jobbigt - och en trevlig helg till DIG också.....
2008-10-30

    sajo
Trevlig resa. Be om hjälp om väskan blir för tung. Ha det gott och välkommen åter med nya krafter.
2008-10-30

  Elaine.S VIP
Nu det dina dagar..dina och din väns, ha det gott:))
2008-10-30

  Bibbi VIP
Bra att Du lyckas med att ha lite hemligheter för "hyenorna" och jag önskar Dig allt gott i helgen!
Kram.
2008-10-30

  Lyckohäxan Enediel
Önskar dig en underbar vistelse hos din vän!
Ses på söndag :)
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP