Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KOMBATTANTER

ska vi klättra
på gamla färger
tills vi kommer
till regnbågen?
ska vi fäktas
med gamla värjor
och bli ovänner om igen?
det finns farliga kemikalier
som blir orsak
till reagens
om pirajor finns i akvarier
äts all annan fisk upp
med ens

vissa människor
är harmoniska
om de håller sig
från varann
de trivs bäst
när de är platoniska
om de slipper
stå man mot man
det är tråkigt
att man ska ha det så
det är inget att göra åt
det finns orsaker till
vår situation
men det är en helt
annan låt...

LARZ GUSTAFSSON
21/4 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-30 15:51



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Sorgligt men sant, ibland! Men det är ett val man ställs inför.
2008-10-30

  Betlehemsstjärnan VIP
Sanna ord i sin helhet../B
2008-10-30

  Elaine.S VIP
Riktigt bra skrivet!!
2008-10-30

  Carola Zettergren
Helt fantastiskt skrivet!!!!Applåder!!!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP