Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever nära - möter djupet

 

nära känslorna

djupt därinne finns vi

mötet är en spegling

 

nära känslorna

långt från ytan

där är mötet

 

naket

 

lever nära känslorna

mina

 

öppnar upp andras

förlåt

ville aldrig göra illa

 

sårar mig och andra

renar mig och andra

 

sakta kommer ensamma mörka dagar

sakta kommer gemensamma ljusa dagar

ljuset är livet

 

saknar de levande som är frånvarande

sorgen gör så ont

 

saknar

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 345 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-01 21:56



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sorgesamt vacker om de som gått före oss.

Eva
2008-11-02

  Björn Nilsson VIP
"öppnar upp andras

förlåt" - ger oss två alternativa läsningar, beroende av om vi lägger betoningen på ö:et eller å:et i förlåt. Intressant.
2008-11-02

  -Ulla Tilemo- VIP
Tonen i texten slår an toner hos mig. Minnena vi har just denna helg, och ensamheten vi INTE borde behöva ha just denna helg.
Att det som gör ont kanske gör gott på sikt, att utan smärta ingen utveckling!
Applåd
2008-11-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst när de kära
är borta kan vi
komma till korta
Men även tänka så
vilken nåd att få
känna dom då...
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE