Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

personen på fotot har ingen koppling till texten




Nätternas ögon gnistrar

 

*** 

vill så gärna tro

du finns där i nattens längtan

dina ögon lyser

 

dina

såväl som mina

 

gnistrar i nattens mörker

längtan

 

ögon

lyser upp svarta nätters vidder

gnistrar i stilla längtan

 

väntan

 

öppnar för nya möten

där

hjärta möter hjärta

***




Fri vers av KristinaE
Läst 387 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-03 00:52



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Fina möten handlar den här om...ögons möten...då gnistrar det.
2008-11-23

  Micael Axelsson
Som Michaela säger, så öppnar den sista raden upp dikten, och lägger ett litet annorlunda perspektiv över dikten, från den vilken jag först hade. Stämningsfullt
2008-11-11

  Michaela Dutius
öppnar för nya möten...denna positiva avslutning kastar sitt ljus över hela dikten
2008-11-09

  Annette Andersson
Mycket vacker dikt om innerlig längtan.
2008-11-08

  Maria T
En stilla och vacker dikt om längtan
2008-11-08

  Mats Henricson
Vacker skymningsskildring !
2008-11-03

  coffe
massiv och berörande vacker.
längtan och tro leder till ro...c
2008-11-03

    Bodil Sandberg
Så vackert ..hur man kan önska sig..längta bortom allt
2008-11-03

  Michaela Dutius
Vacker och sällsamt berörande- om längtan och förhoppning
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE