Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet, mobbning är inget att skoja om. Ha!


Den ultimata mobbaren

om man känner att man vill mobba och göra det väl
måste man vara funtad på det viset
att man älskar att döma andra människor
steg ett check

nästa steg är att man ska betona sin elaka gen,
eller kromosom eller du vet, den där saken inne i en
som gör en mean, liksom
steg två check

sen måste man se sig själv som förmer än alla dem
man dömer
steg tre check

klart man måste undvika att ens snegla åt sina egna brister
steg fyra check

kolla ut ett offer, farligt att välja någon stark, bättre välja
någon klen sate
steg fem check

sätt igång att mobba
steg sex check

det kan ju fungera och har fungerat i alla tider. men vem är det som är bäst på att döma? politikern? journalisten? skvallerkärringen? fundamentalisten? gud själv?




Övriga genrer av Mästaren och Margarinet
Läst 926 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-05 11:44



Bookmark and Share


  Fokus
Du och jag och alla andra dödliga gör det avsiktligt och oavsiktligt.
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet