Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om den resonerar ut... Kan kalla det utkast.


Gud, Freud och det undre jaget (kuken)

visslingarna värker
min sömn tom
melatonin-nej

rast för fan

inkluderar jag dig
i samtalet, gud?

hennes vita trosor

det är inte dem du vill tänka på
du tvingar dig tänka på dem
de finns där som en lutersk ögonbindel

jag vill sova, ligga där i sängen

du kan inte släppa det där, va?
du vill ta fram kuken och spetta henne
du tänker inte på hennes njutning, va? VA?

jag drömmer om en strand, en vit strand

du är för fan helt sanslöst ooriginell
ligger du på divanen nu?
är det mentala strategier som funkar,
tror du

jag tar ett bad i havet och låter mig sköljas in

du är mittemellan mor och hora nu, är du medveten om det?
du patetiska lilla kräk, det är slut med dig

jag gnuggar mig mot strandens sand som skrubbar mig

lite motstånd, va? det är motståndet du vill ha,
du vill våldta, du vill inget annat än att ta det
som är rättmätigt ditt

jag somnar drömlöst




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 820 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-10 00:43



Bookmark and Share


  John William
Varför detta burdusa språkbruk? Tycker det förtar hela känslan, poängen, trovärdigheten, seriositeten med din text.
2008-11-17

    ej medlem längre
Jag gillar styrkan i denna texten. Kanske känns den inte helt färdig ännu, men en sju h..es grund att stå på.
Nej, inte som texter, eller poesi, i vanlig term,
men provocerande och tilltalande..
Applåder och eloger för en annorlunda skrift!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet